Skip to main content

21-1-2021 Dankzij vredesdienst voor dieren prachtig bedrag opgehaald voor de Leemweg

b5ca52ea 84e6 4812 ac88 2fe4efe5f6a5In December van 2020 hebben we de link gedeeld naar de vredesdienst voor dieren, waarvan de collecte opbrengsten voor de Leemweg bestemd waren. Karen Soeters van Stichting House of Animals was de drijvende kracht achter dit mooie initiatief. Op de foto zie je haar met Bert praten in de stal, tijdens een bezoek aan de Leemweg.

Bert droomt er namelijk al jaren van, om het dak van zijn stal volledig brandveilig te maken. Door een hele nare ervaring bij een vriend van hem, die machteloos moest toezien hoe zijn halve kudde tijdens een stalbrand het leven liet, staat deze renovatie al jaren helemaal bovenaan de bucket-list van Bert. Maar zo'n renovatie kost een ongelofelijke hoop geld, die we als kleine stichting niet even op kunnen hoesten.

Danzij de opbrengst van de vredesdienst voor dieren zijn we weer een stukje verder gekomen met het verwezenlijken van Bert's droom. Wie meer wil weten over het initiatief en de Stichting House of Animals, kan klikken op deze link